Info / agenda

Jan Loman, Nederlands kunstenaar

Agenda

Van 6 t/m 9 oktober is werk van Jan Loman te zien bij kunstruimte Wagemans tijdens Art Noord 4 in museum Belvédère in Heerenveen. Open donderdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Van 21 t/m 30 oktober tijdens de Kunst10Daagse in Bergen nh, dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur bij Paperdays aan de Haya van Somerenstraat 7 te Bergen nh.

 

Nadere informatie

werken bekijken  Alle werken op deze website zijn op afspraak te bezichtigen bij zeeraket in Bergen nh. Daar zijn ook meerdere werken van zijn hand te zien. Tevens is er werk van andere kunstenaars, kunstenaarsboeken en design van verschillende ontwerpers. Houd de agenda in de gaten voor lopende tentoonstellingen.

prijzen  Indien het werk is ingelijst is de prijs inclusief lijst. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

afmetingen  De vermelde afmeting bij het werk is de maat exclusief (eventueel) passe-partout en/of lijst.

verzenden of ophalen  Na het plaatsen van uw aankoop ontvangt u per e-mail een rekening inclusief de (eventuele) verzendkosten. U kunt het werk ook bekijken en afhalen in Bergen nh. U kunt dat aangeven onder ‘bericht’ of een berichtje sturen naar info(at)janloman.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

inlijsten  Tenzij anders vermeld zijn de werken zonder lijst. Wilt u het werk ingelijst? Vraag ons een prijsopgave. U kunt dit aangeven onder ‘bericht’. De werken worden ingelijst in een houten white-washed lijst. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten via info(at)janloman.nl).

boek  In 2010 verscheen de biografie ‘Jan Loman 1918-2006’. Dit boek is uitverkocht. Aan een herdruk wordt gewerkt.

film Stiller om de Noord Een film van Buddy Hermans en Jan Loman. https://www.stichtingbeeldlijn.nl/2020/03/10/stiller-om-de-noord/

meer informatie  Claudia Gravestijn en Fred Wagemans: info(at)janloman.nl