Info

Jan Loman, Nederlands kunstenaar

prijzen  Alle prijzen zijn exclusief lijst en verzendkosten.

afmetingen  De vermelde afmeting bij het werk is de maat exclusief (eventueel) passe-partout en/of lijst.

verzenden of ophalen  Na het plaatsen van uw aankoop ontvangt u per e-mail een rekening inclusief de (eventuele) verzendkosten. U kunt het werk ook bekijken en afhalen in Alkmaar of Bergen nh. U kunt dat aangeven onder ‘bericht’ of een berichtje sturen naar info(at)janloman.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

inlijsten  Tenzij anders vermeld zijn de werken zonder lijst. Wilt u het werk ingelijst? Vraag ons een prijsopgave. U kunt dit aangeven onder ‘bericht’. De werken worden ingelijst in een houten white-washed lijst. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten via info(at)janloman.nl).

werk van de maand (wvdm) Het werk van de maand is gedurende de looptijd van de maand van publicatie te bestellen met 20% korting.

boek  In 2010 verscheen de biografie ‘Jan Loman 1918-2006’. Dit boek is uitverkocht. Aan een herdruk wordt gewerkt.

film Stiller om de Noord Een film van Buddy Hermans en Jan Loman. https://www.stichtingbeeldlijn.nl/2020/03/10/stiller-om-de-noord/

meer informatie  Claudia Gravestijn en Fred Wagemans: info(at)janloman.nl

nieuws!  

tentoonstelling Van 20 augustus t/m 30 september zal in Tresoar in Leeuwarden en in Galerie Bloemrijk Vertrouwen in Aldtsjerk de dubbeltentoonstelling Jan Loman, grensoverschrijdend plaatsvinden. In Tresoar zal de nadruk liggen op de literaire aspecten van het werk van Jan Loman, waaronder zijn Haiku’s.

kunst10daagse Bergen NH Van 22 t/m 31 oktober is er werk te zien van Jan Loman in verzamelde werken in Bergen. https://dekunst10daagse.nl/profiel/janloman/